Sú parné mopy dobré? Toto sú hlavné výhody parných mopov

Parné mopy rýchlo odstránia nečistoty, špinu a baktérie z povrchov podláh. Para čistí a dezinfikuje oblasti bez použitia chemikálií, čo z neho robí skvelú voľbu pre rodičov, majiteľov domácich zvierat a alergikov.

Výhody parných mopov

1. Vynikajúca účinnosť čistenia

Parné mopy majú úžasnú účinnosť, pokiaľ ide o odstraňovanie  nečistôt z podláh. Para sa dostane do mikroskopických nedokonalostí povrchu a funguje ako rozpúšťadlo na rozpúšťanie a odvádzanie špiny. Ako obrovský bonus teplo vychádzajúce z pary povrchy ľahko dezinfikuje.

2. Jednoduché a časovo efektívne

Parné mopy sa veľmi ľahko inštalujú a používajú. Stačí ho zapojiť a môžete začať! Stačí niekoľko sekúnd a miesto je úplne čisté. Sú rýchlejšie ako bežné mopy. Nie je potrebné nosiť vedro s vodou. Navyše, parné mopy používajú iba podložky z mikrovlákna, ktoré sa dajú ľahko vyčistiť a znova použiť. Stačí ich dať do práčky a môžete ich použiť znova.

3. Už žiadne mokré podlahy a stopy!

Parné mopy nevyžadujú na čistenie podlahy vedrá s vodou zmiešané s nepríjemnými chemikáliami. Obsahujú všetku potrebnú vodu v nádrži. Nielenže rýchlo odstránite škvrny, ale aj podlahám schne oveľa menej času. Keď sa pohybujete po miestnosti, para sa rýchlo odparuje, takže vaše podlahy sú takmer okamžite suché. Takže už žiadne mokré podlahy a špinavé stopy!

4. Všetky prírodné a netoxické

Parné mopy nevyžadujú na čistenie chemikálie. Keďže na odstraňovanie baktérií sa spoliehate na teplo, nie na chemikálie, môžete z domu odstrániť mnoho škodlivých chemikálií. Rozlúčte sa so všetkými týmito nepríjemnými chemikáliami! Je to skvelý bonus pre ľudí s malými deťmi a domácimi zvieratami. Váš domov sa stane oveľa bezpečnejším a zdravším miestom.

5. Šetrné k životnému prostrediu
Čistenie parou nevyžaduje na čistenie žiadne chemikálie. Je to úžasný pocit vedieť, že sa rozhodujete pre životné prostredie, keď sa rozhodnete pre parný mop na čistenie chemikálií. Vlastníctvo parného mopu vám pomôže urobiť maximum pre to, aby ste znížili množstvo chemického znečistenia, ktoré vypúšťame do odpadu.

6. Skvelé pre ľudí s alergiami
Parný mop vám umožní cítiť, ako vonia doma bez alergénov, čo je skutočne zážitok, ktorý vám zmení život, ak ste vy alebo niekto vo vašom dome alergický na chemikálie. Pretože nemusíte drhnúť podlahy čistiacimi prostriedkami, nebudete sa musieť starať o to, aby sa vám niečo dostalo na pokožku alebo do pľúc, vyvinula sa vyrážka alebo sa u vás vyskytla opäť alergická reakcia.

Roztoče a ploštice je navyše možné veľmi rýchlo odstrániť opakovaným použitím parného čističa. Všetko bez chemikálií!

 

7. Čistenie parou je nákladovo efektívne

Vzhľadom na to, že čistič je odkázaný len na vodu, nebudete musieť kupovať čistiace prostriedky. Jediná investícia je parný mop. Za druhé, podlahy vyčistíte rýchlejšie, takže ušetríte čas, ktorý môžete investovať inde.  Po tretie, a možno najdôležitejšie, je, že si chránite svoje vlastné zdravie. Ruky, nohy a chrbát vás nebudú bolieť, je menšia pravdepodobnosť, že ochoriete, a bude menej pravdepodobné, že si najmete niekoho, kto vám pomôže s upratovaním.

8. Čistenie parou = najlepšie riešenie pre majiteľov domácich zvierat
Napriek tomu, že milujeme svojich chlpatých priateľov, dobre si uvedomujeme, že vlasy nechávajú po celom dome alebo byte. ielen to, ale aj oni sa radi hrajú vonku a prinášajú špinu späť do našich domovov.  Parný mop je riešením na odstraňovanie kožušiny z podláh a kobercov, ktoré je vhodné pre deti a domáce zvieratá, čo môže byť problém aj s vysávačom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ako vyčistiť zdravotnícke oblečenie?

Vyčistenie zdravotníckeho oblečenia je dôležité pre zachovanie hygienických noriem a prevenciu šírenia infekcií. Tu je niekoľko krokov, ako to urobiť efektívne: Oddelenie oblečenia: Oddeľte zdravotnícke oblečenie od vašich bežných odevov, aby ste minimalizovali riziko kontaminácie. Použitie vhodných čističov: V závislosti od typu materiálu a možnej kontaminácie, zvážte použitie vhodného čističa. Niektoré oblečenie môže byť vyprané […]

Prečítať si

Ako vyčistiť krv z oblečenia?

Odstránenie krvných škvŕn z oblečenia môže byť dôležité v prípade nehôd, úrazov alebo iných situácií. Tu je niekoľko krokov, ako na to: Okamžitá reakcia: Čím skôr začnete odstraňovať škvrnu, tým väčšia je šanca na úplné odstránenie. Namočenie v studenej vode: Namočte škvrnu v studenej vode. Teplá voda by mohla spôsobiť, že bielkoviny v krvi sa […]

Prečítať si

Zabudnite na plastové kuchynské špongie – prírodné fungujú rovnako dobre!

…a budú sa biologicky rozkladať bez toho, aby znečisťovali životné prostredie mikroplastmi. Špongia je pomocník, bez ktorého by kuchyňa nebola kuchyňou. Je nenahraditeľná pri upratovaní, kde vám obyčajná handrička nestačí. Avšak, nepotešíme vás – farebné syntetické špongie, ktoré má väčšina ľudí pri svojom kuchynskom dreze, poškodzujú životné prostredie ešte dlho po skončení ich životnosti. Prvým […]

Prečítať si