Najlepšie smart LED žiarovky 2021

Smart žiarovky sú perfektná vec. O niekoľko rokov budú súčasť každej domácnosti. Fungujú jednoducho:  Stačí dať do lampy smart žiarovku LED a spárovať ju so smartfónom. Viac nebudete hľadať vypínač. Vyskúšali a porovnali sme pre vás tie najlepšie smart žiarovky na trhu.

Prečo by sú smart žiarovky obľúbené?

Inteligentné žiarovky sú určené pre ľudí, ktorí chcú zvýšiť komfort svojej domácnosti a mať smart žiarovky, bez nutnosti zložitej inštalácie. S inteligentnými žiarovkami môžete ľahko vypnúť svetlá na prízemí, aj keď už ležíte v posteli na poschodí.  Svetlo dokážete vypnúť aj z práce alebo z dovolenky.

Smart žiarovky možno tiež zoskupiť tak, aby jedným klepnutím vypli celú izbu.  Všetky inteligentné žiarovky sú ľahko stmievateľné vo svojich aplikáciách a všetky tieto aplikácie umožňujú aj plánovanie, takže môžete nechať skupiny svetiel zapínať a vypínať na základe vašich každodenných aktivít. Môžetre takto simulovať, že v dome niekto je hoci reálne ste na dovolenke. Zapnuté svetlá odradia zlodejov. 

Ktoré najlepšie smart žiarovky odporúčame?

Smart žiarovka LED E27 5W biela IMMAX NEO ZigBee 07089BD


Smart stmievateľná LED  žiarovka Immax NEO je založená na energeticky úsporné, bezpečné a spoľahlivé bezdrôtové komunikáciu na protokole ZigBee 3.0, 5W (40W), pätica E27, 25000 hodín, stmievateľná s možnosťou zmeny teploty bielej farby 2700-6500K, ZigBee 3.0, ovládanie pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie na iOS, Android, hlasové ovládanie cez Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri skratky, kompatibilný s Philips HUE, IFTTT, Samsung SmartThings.

★★★★★

✔ Do obchodu

Smart žiarovka LED E27 6W RGB NEDIS WIFILC21WTE27 WiFi SmartLife 2ks

 


Pomocou tejto sady dvoch chytrých žiaroviek prevezmete kontrolu nad svojím osvetlením. Nemusíte byť technickí géniovia ani elektrikári, aby ste mohli osvetlenie ovládať diaľkovo a automatizovať ich. Zapojte ich a ihneď môžete riadiť jas či prepínať farbu osvetlenia medzi teplou bielou, červenou, modrou a zelenou. A k dispozícii máte dokonca ešte modernejší spôsob - ovládanie hlasom prostredníctvom funkcií Amazon Alexa alebo Google Home. Naplánujte pre žiarovku časové harmonogramy jej zapnutie. Váš domov bude nielen smart, ale aj ekologickejší.

★★★★☆

✔ Do obchodu

Smart žiarovka LED E27 8W RGBW IGET DP23 WiFi

Smart žiarovka LED E27 8W RGBW iget SECURITY DP23 LED žiarovka iget je inteligentnou náhradou štandardné žiarovky s päticou E27. Pomocou LED technológia RGB + W podporuje biele svetlo, a až 16 miliónov farebných odtieňov svetla, teplota farieb 2700K až 6000K.  Inštalácia žiarovky a jej sprevádzkovanie je jednoduché, stačí žiarovku zaskrutkovať do pätice ako klasickú žiarovku a zapnúť ju. Okrem perfektných parametrov tiež žiarovka iget SECURITY DP23 podporuje hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa a Google Assistant.

★★★☆☆

✔ Do obchodu

Smart žiarovka LED E27 8.7W RGBW TP-LINK Tapo L530

Tapo L530 je múdra farebná WiFi žiarovka od spoločnosti TP-Link. Podľa nálady tak môžete k osvetlenie využiť prakticky celé farebné spektrum. Ovládajte osvetlenie svojej domácnosti odkiaľkoľvek pomocou aplikácie Tapo pre iOS alebo Android. Tapo L530 je stmievateľná žiarovka s teplotou svetla 2500 - 6500 K do pätice E27 so spotrebou 8,7 W a svetelným tokom 806 lúmenov, čo zodpovedá klasickej 60W žiarovke. Jednoducho pripojte chytrou žiarovku k domácej Wi-Fi sieti a ovládajte pomocou aplikácie Tapo kdekoľvek sa pohybujete. 

★★★★☆

✔ Do obchodu

Smart žiarovky sú v podstate základ a prvý krok, ak sa chystáte prejsť na smart domácnosť. Ušetria vám starostli s vypínačmi a tiež náklady za elektrinu navyše. Poraďte v komentároch našim čitateľom vami overené smart žiarovky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sú parné mopy dobré? Toto sú hlavné výhody parných mopov

Parné mopy rýchlo odstránia nečistoty, špinu a baktérie z povrchov podláh. Para čistí a dezinfikuje oblasti bez použitia chemikálií, čo z neho robí skvelú voľbu pre rodičov, majiteľov domácich zvierat a alergikov.

Prečítať si

Zabudnite na plastové kuchynské špongie – prírodné fungujú rovnako dobre!

…a budú sa biologicky rozkladať bez toho, aby znečisťovali životné prostredie mikroplastmi. Špongia je pomocník, bez ktorého by kuchyňa nebola kuchyňou. Je nenahraditeľná pri upratovaní, kde vám obyčajná handrička nestačí. Avšak, nepotešíme vás – farebné syntetické špongie, ktoré má väčšina ľudí pri svojom kuchynskom dreze, poškodzujú životné prostredie ešte dlho po skončení ich životnosti. Prvým […]

Prečítať si

Ako žiť udržateľne v roku 2022

Väčšina z nás vyrastala v časoch, keď sa žilo skromne a striedmo. Nebolo ničím výnimočným, že napríklad také oblečenie sa opravovalo a opravovalo, kým sa nakoniec celkom nerozpadlo. Ako deti nás to možno ponižovalo, no v dospelosti vidíme, aké to bolo praktické, rozumné a udržateľné. K udržateľnejšiemu životu môžete prispieť aj vy, nie však robením […]

Prečítať si